В Калуші створили патруль для боротьби з продажем алкоголю неповнолітнім

Мультидисциплінарну команду створили за дорученням виконавчого комітету Калуської міської ради. Цього тижня команда зробила рейд місцями відпочинку дітей та молоді міста. Учасники рейду відвідали кафе,...

Мультидисциплінарну команду створили за дорученням виконавчого комітету Калуської міської ради.

Цього тижня команда зробила рейд місцями відпочинку дітей та молоді міста. Учасники рейду відвідали кафе, паби та піцерії в центральній частині міста, місця відпочинку молоді, зокрема — парк культури та відпочинку ім. Івана Франка, інформують “Вікна”.

В рейді брали участь працівники Калуського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, управління з питань надзвичайних ситуацій, громадського формування «Калуська міська варта», служби у справах дітей, Калуського відділу поліції та патрульні третьої роти Національної гвардії України.

В одному з дворів патрульні виявили групу осіб, які розпивали слабоалкогольні напої. Громадян попередили та записали їхні прізвища. При повторному правопорушенні цих калушан планують притягнути до відповідальності згідно законодавства України.

Такі рейди мультидисциплінарної команди планують здійснювати на регулярній основі.

Категорії
Новини
Новини
Loading...