Івано-Франківську бригаду тактичної авіації визнали однією з кращих в країні

У Львові на базі повітряного командування “Захід” підвели підсумки діяльності Повітряних Силах Збройних Сил України за перше півріччя 2017 навчального року. Про це “Франківчани”...

У Львові на базі повітряного командування “Захід” підвели підсумки діяльності Повітряних Силах Збройних Сил України за перше півріччя 2017 навчального року.

Про це “Франківчани” повідомив прес-центр повітряного командування “Захід”.

“Аналіз виконання завдань бойового чергування показав, що за пів року чергові сили з протиповітряної оборони переводились в готовність №1 понад тисячу разів. Слід зазначити, що за одну добу в середньому черговими силами виявляється та проводиться до 1300 повітряних цілей. Порушень порядку використання повітряного простору України за перше півріччя виявлено майже 13 тисяч, з них абсолютна більшість – 99,65% в повітряному просторі над територією тимчасово окупованої Автономної республіки Крим,” — ідеться у повідомленні.

Серед кращих частин авіації за результатами півріччя командуванням Повітряних Сил відмічені бригади тактичної авіації Івано-Франківська та Миргорода. Серед частин протиповітряної оборони першими стали дві зенітні ракетні частини, що представляють повітряні командування “Південь” та “Схід”.

 

Категорії
Новини
Новини
Loading...