Міська рада Коломиї оголосила конкурс на кращу екскурсію містом

Окрім того, в місті також проведуть конкурс на кращого гіда. Про це повідомляє відділ інформаційної політики Коломийської міської ради. “Запрошуємо креативних, інтелектуалів, не байдужих...

Окрім того, в місті також проведуть конкурс на кращого гіда.

Про це повідомляє відділ інформаційної політики Коломийської міської ради.

“Запрошуємо креативних, інтелектуалів, не байдужих до історії, традицій, культурних цінностей рідного міста, взяти участь у конкурсі.
Визначатимуть переможців у двох номінаціях: кращий екскурсійний маршрут та кращий гід-екскурсовод. Грошова винагорода – 5000 гривень у кожній номінації,” — йдеться у повідомленні на офіційному сайті Коломийської міської ради.

Для участі необхідно з 1 вересня до 1 жовтня подати заповнену анкету-заявку, зразок якої розміщено за посиланням: http://kolrada.gov.ua/about/info/ad…

Оцінюватимуть роботи за такими критеріями: – новизна та креативність (6 балів); – історична та краєзнавча цінність відвідуваної місцевості (4 бали); – якість та доступність викладання (3 бали); – тематична та стилістична єдність маршруту (3 бали); – доступність екскурсійного маршруту (3 бали); – охайність та правильне оформлення документації, наявність додаткових матеріалів (1 бал). 

Підсумки конкурсу та переможці будуть визначені 20 жовтня 2017 року.

Категорії
Новини
Новини
Loading...