Франківці зареєстрували петицію за будівництво нового скейт-майданчика

На сайті звернень до міської влади Івано-Франківська з’явилася петиція про будівництво нового скейт-парку біля міського озера. Про це інформують Франківчани з посиланням на сайт електронних звернень. “Побудувати...

На сайті звернень до міської влади Івано-Франківська з’явилася петиція про будівництво нового скейт-парку біля міського озера.

Про це інформують Франківчани з посиланням на сайт електронних звернень.

“Побудувати скейт парк (місце для катання на роликах, скейтбордах, самокатах, ВМХ та МТВ велосипедах та інших екстримальних видах транспорту). Тому, що старий скейт парк не має різновиду фігур та не є придатний для подальшого використання тобто нормальними словами-розвалюється, і там стає небезпечно кататись тому, що фігурам більше 8 років і вони можуть у будь-який момент розвалитись (2 з них уже в критичному стані і це при тому що ми за власний кошт їх намагались підтримувати). Саме через це ця культура не розвивається так як мала б, я б навіть сказав деградує. Тому, просимо усіх небайдужих або тих хто хоть якось пов’язаний зі спортом підтримати нашу петицію (бо наша ”супер” влада навіть не збирається нічого робити , а лише обіцяє, хоча бюджет виділяється на підтримку парку)”, – йдеться в тексті петиції.

Для розгляду петиції зібрано 10 голосів з 250 необхідних. Підписати її можна до 19 жовтня на сайті електронних петицій до влади Івано-Франківська.

 

Категорії
Новини
Новини
Loading...