Спеціалісти назвали забруднені водойми Прикарпаття

У «Івано-Франківський обласний лабораторний центр МОЗ України» провів дослідження 1066 проб води з централізованих водопроводів за мікробіологічними показниками. Серед них виявлено 34 проби бактеріально...

У «Івано-Франківський обласний лабораторний центр МОЗ України» провів дослідження 1066 проб води з централізованих водопроводів за мікробіологічними показниками. Серед них виявлено 34 проби бактеріально забрудненої водопровідної води.

 Про це йдеться на сайті лабораторного центру.

Найвище бактеріальне забруднення води виявлено на комунальних водопроводах ККП смт.Гвіздець, Долинського ВУВКГ, ККП смт.Отинія, КП «Екопобутсервіс» смт.Войнилів, відомчому водопроводі виробничого структурного підрозділу Івано-Франківської дистанції водопостачання в с. Коршів Коломийського району та сільських водопроводах с. Добринів Рогатинського району, с. Турка Коломийського району.

Рогатинська, Коломийська, Калуська, Івано-Франківська та Долинська філії поінформували місцеву владу про стан централізованого водопостачання та якість питної води, а Рожнятівською та Надвірнянською філіями підготовлені матеріали, які розглянуті на засіданнях комісій з питань ТЕБ та НС. 

Категорії
Новини
Новини
Loading...