У Буковелі відкрили нову велотрасу для сімейного відпочинку

Сезон літнього відпочинку у Буковелі в розпалі. Комплекс басейнів, кришталево чисте Озеро Молодості та пісчані пляжі заповнені вщент. Проте не Карпатським морем єдиним живе...

Сезон літнього відпочинку у Буковелі в розпалі. Комплекс басейнів, кришталево чисте Озеро Молодості та пісчані пляжі заповнені вщент. Проте не Карпатським морем єдиним живе курорт. З початку літа одна за одною відкрилися різноманітні атракції.

Запрацював найдовший тролей України, оновлено дитячі атракціони, відкрито 28-метровий роуп-джампінг. Та все ж головною подією літа стало відкриття нового велопарку.

Будівництво траси тривало майже два місяці. Нова траса має ширину 4 метри та довжину 3 200 метрів. Розрахована вона як для початківців так і для велосипедистів з досвідом. Але найголовніше – кататись тут можна цілими родинами, адже проектувальники з самого початку проектували віражі для сімейного відпочинку.

«Загалом, на спорудження такої атракції ми витратили 2 місяці. Працювали щоденно. Ціла команда спеціалістів та близько 6 одиниць важкої техніки. Ця траса єдина в Україні, яка відповідає канадським стандартам: кут, трампліни, відстань — розраховано практично все. Траса складається з безлічі поворотів та цікавих фігур. Переконаний, як новачки, так і професіонали отримають безліч вражень та позитивних емоцій від катання», – говорить Олексій Приймачек, керівник проекту побудови велотраси.

З нагоди відкриття велотраси кондитери холдингу «Cartel» створили тематичний торт, яким почастували усіх присутніх. Перед самим виїздом, колеса велосипедистів обмили шампанським — на вдалі стрибки та повороти.

Перші велосипедисти в захваті від нового парку. Зізнаються: варіантів того, як можна тут їздити, просто безліч.

«Багато траєкторій, дуже широка траса, тобто є куди розминутися. Можна обганяти один одного і три людини спокійно поміщаються. Це великий плюс і такої траси, впринципі в Україні, по-моєму немає. Тут і бабуся може спуститися і спортсмиенам є де потренуватися і розкататись», – ділиться враженнями Олег з Івано-Франківська.

Категорії
Новини
Новини
Loading...