Карітас організує у Франківську футбольний матч для людей з особливими потребами

26 липня о 10:00 на території Івано-Франківського коледжу фізичного виховання відбудеться товариський футбольний матч за участю молоді з інвалідністю. У змаганнях візьме участь відвідувачі...

26 липня о 10:00 на території Івано-Франківського коледжу фізичного виховання відбудеться товариський футбольний матч за участю молоді з інвалідністю.

У змаганнях візьме участь відвідувачі Центру дозвілля та соціальної адаптації на базі івано-франківського Карітасу та молодь з парафіяльного Карітасу у м. Бурштин.

До футбольного матчу підопічні Карітасу ретельно готувалися протягом року. Волонтер Назар Костюк тренував молодь два рази на тиждень у спортзалі та на футбольному полі у Крихівцях.

Підопічний Карітасу Олег Раджук захопився футболом відтоді, як почав відвідувати Карітас. Раніше не мав компанії та й не було де грати. А заповітною його мрією є зіграти матч на стадіоні «Арена –Львів».

Судити матч будуть професійні арбітри Івано-Франківської обласної федерації футболу. Підтримати учасників прийдуть батьки, волонтери та підопічні Карітасу.

Футбольні змагання для молоді з інвалідністю Карітас Івано-Фраківськ проводить вже сьомий рік поспіль.

Категорії
Новини
Новини
Loading...