Руслан Марцінків хоче зробити Палац Потоцьких комунальним

Міський голова Івано-Франківська дав доручення департаменту правової політики підготувати на наступну сесії міської ради рішення про передачу Палацу Потоцьких в комунальну власність.  Про це руслан...

Міський голова Івано-Франківська дав доручення департаменту правової політики підготувати на наступну сесії міської ради рішення про передачу Палацу Потоцьких в комунальну власність.

 Про це руслан Марцінків написав на своїй сторінці у Фейсбук.

“Мав попередню бесіду з власником Палацу Потоцьких. Моя позиція – конкретна: передати його тільки у власність громади. Не може йти мова про жодні громадські організації та благодійні фонди. Треба докласти максимальних зусиль, аби палац передали у власність громади Івано-Франківська. Ми можемо вдихнути нове життя у стару резиденцію Потоцьких. І він стане однією з головних туристичних принад Івано-Франківська”, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, на початку червня на позачерговій сесії міської ради депутатська більшість прийняла рішення про готовність міста взяти участь в аукціоні, аби викупити ПАТ «Івано-Франківський локомотиворемонтний завод». Пізніше, міський голова Руслан Марцінків заявив про готовність прийняття міжнародного аеропорту в комунальну власність.

Категорії
Новини
Новини
Loading...