Восени Івано-Франківський міськвиконком планує відремонтувати низку дворів на Позитроні

Роботи з капітального ремонту міжбудинкового проїзду та прибудинкової території планують провести за адресами Вовчинецька, 196, Стуса, 15-15А та Миколайчука, 13. Тендер на ці роботи управління...

Роботи з капітального ремонту міжбудинкового проїзду та прибудинкової території планують провести за адресами Вовчинецька, 196, Стуса, 15-15А та Миколайчука, 13.

Тендер на ці роботи управління капітального будівництва Івано-Франківського міськвиконкому оголосило на сайті “Prozorro”.

Як зазначено у оголошеннях про проведення допорогової закупівлі, ремонт міжбудинкових проїздів та прибудинкової території міськвиконком планує завершити до 30 вересня 2017 року.

Очікувана вартість робіт за адресою Стуса, 15-15А — Миколайчука, 13 складає 900 тисяч гривень, за адресою Вовчинецька, 196 — 580 тисяч гривень.

Термін подачі заявок стосовно ремонтних робіт за адресою Вовчинецька, 196 закінчився вчора, 25 липня. Єдину тендерну пропозицію подало ТОВ “Івано-Франківськавтодор”. Підприємство готове відремонтувати міжбудинковий проїзд та прибудинкову територію за 539 тисяч гривень.

Фото: Google.

Категорії
Новини
Новини
Loading...