Депутат Яремчанської міської ради, якого вчора затримувала поліція, заявив про замінування офісу його партії

26 липня депутат вдосвіта зателефонував до поліції та повідомив про рейдерське захоплення офісу партії «Воля», що по вул. Пилипа Орлика в обласному центрі. Крім...

26 липня депутат вдосвіта зателефонував до поліції та повідомив про рейдерське захоплення офісу партії «Воля», що по вул. Пилипа Орлика в обласному центрі.

Крім того, заявник вказав, щоб перевірили офіс на наявність в приміщенні вибухонебезпечних речовин. Він представився, вказав прізвище, номер мобільного телефону та сказав, що чекає на працівників поліції в одному з місцевих готелів. Також чоловік попросив перетелефонувати йому коли на місце події прибудуть поліцейські.

Про це повідомляє видання “Фіртка”.

Правоохоронці за вказаним повідомленням провели огляд прилеглої території, в результаті якого повідомлення виявилося неправдивим, оскільки слідів проникнення до приміщення не було.

Відомості про цю подію поліція внесла до єдиного обліку, а заявника патрульні доставили до лікувального закладу для надання йому медичної допомоги. 

Вчора на 29-річний депутата Яремчанської міської ради поліція склала два протоколи за ст. 173 КУпАП (дрібне хуліганство) та ст. 178 КУпАП (поява у громадських місцях у п’яному вигляді).

Категорії
Новини
Новини
Loading...