В «Укрзалізниці» анонсували запуск безпересадкового вагону через Івано-Франківськ до болгарського курорту

З 28 липня Укрзалізниця запустить додатковий безпересадковий вагон з Києва до болгарського курортного міста Варна, який курсуватиме через Івано-Франківськ. Про це Франківчанам повідомили в прес-службі «Укрзалізниці». “У...

З 28 липня Укрзалізниця запустить додатковий безпересадковий вагон з Києва до болгарського курортного міста Варна, який курсуватиме через Івано-Франківськ.

Про це Франківчанам повідомили в прес-службі «Укрзалізниці».

“У зв’язку з тим, що серед українців було зафіксовано підвищений попит на рейси в напрямку Болгарії, компанія ухвалила рішення про запуск ще одного вагону в цьому напрямку.  Мова йде про додатковий безпересадочний вагон, який буде рухатися з Києва до болгарської Варни”, – йдеться в повідомленні.

Безпересадочний вагон вирушатиме зі столиці в складі потяга №50 маршрутом Київ-Трускавець о 20:12, а зі Львова цей вагон буде курсувати як складова білоруського поїзда № 251/1004 за маршрутом Мінськ – Варна – Мінськ.

З Франківська потяг відправлятиметься о 8.45, у зворотньому напрямку відправлення з Варни о 19.10. В дорозі потяг 25 годин 35 хвилин.

Придбати квитки на безпересадкові вагони до Болгарії можна в міжнародних касах.

Читайте також: 7 порад для пасажирів потягів, як врятуватись від спеки

Категорії
Новини
Новини
Loading...