Депутат Івано-Франківської міської ради Петро Гавриш не з’явився на суд у справі ветерана АТО Олексія Замкового

Ветерана звинувачують у побитті депутата під час громадських слухань щодо забудови в районі вулиць Макогона – Крайківського. Сьогодні, 27 липня, в Івано-Франківському міському суді повинно було...

Ветерана звинувачують у побитті депутата під час громадських слухань щодо забудови в районі вулиць Макогона – Крайківського.

Сьогодні, 27 липня, в Івано-Франківському міському суді повинно було відбутися чергове засідання у справі. Однак потерпілий Петро Гавриш не прийшов на засідання. Гавриш подав довідку суду, що перебуває на лікуванні з 25.07.2017р. на стаціонарному лікуванні у міській лікарні Івано-Франківська.

Про це повідомляє видання “West news”.

На попередньому засіданні, яке відбулося 29 червня, суд вирішив, що клопотання про відвід прокурора є безпідставним, тому відмовив Замковому у клопотанні.

Суд встановив наступний порядок розгляду справи: допитати обвинуваченого, потім потерпілого і свідків, далі – докази.

16 вересня 2016 року під час громадських слухань щодо забудови в районі вулиць Макогона – Крайківського між Олексієм Замковим і депутатом міськради Петром Гавришем сталася сварка. Депутат лобіював масштабну забудову, проти якої виступили мешканці району та ветерани АТО.

Суперечка між представниками влади і громадськістю набирала обертів і врешті переросла в потасовку між активістом Олексієм Замковим і представником міськради, депутатом-“свободівцем” Петром Гавришем.

Після інциденту за скаргою кількох однопартійців Гавриша івано-франківська поліція порушила кримінальне провадження проти Олексія Замкового за частиною 1 статті 126 Кримінального кодексу України – “Умисне завдання удару, побоїв або вчинення інших насильницьких дій, які завдали фізичного болю і не спричинили тілесних ушкоджень”.

Категорії
Новини
Новини
Loading...