Франківці продовжують викидати сміття посеред тротуару. ФОТО

В Івано-Франківську на перехресті вулиць Франка-Гнатюка мешканці  викидають сміття посеред тротуару. А все через те, що поруч немає сміттєвих контейнерів, які раніше там були....

В Івано-Франківську на перехресті вулиць Франка-Гнатюка мешканці  викидають сміття посеред тротуару. А все через те, що поруч немає сміттєвих контейнерів, які раніше там були.

В Департаменті житлової, комунальної політики та благоустрою Франківчанам повідомили, що сміттєві контейнери встановили на вулиці Гнатюка, бо на Франка облаштована велодоріжка.

“На Гнатюка мало бути 4 контейнера. Встановили тільки два, бо жителі виступили проти. Сказали, що туди викидати не будуть, носитимуть в інші місця. Щоб не створювати конфлікту контейнери забрали, незабаром демонтуємо і інші”,- зазначив директор департаменту Михайло Смушак.

 

Також він додав, що викидати сміття на вулиці – незаконно, засмічення території міста несе за собою штраф у розмірі від 340 до 17000 гривень.

“Муніципальна інспекція з благоустрою періодично складає протоколи на порушників, також на вулиці Франка розміщене відповідне оголошення про штрафи”, – додав Михайло Смушак.

 

Проблема турбує і самих франківців, у спільноті Комуналка Тарас Яцків написав про нове місця дислокації сміття.

“Після розміщення відео із “жінкою” що викидувала сміття на місце де колись були контейнери, чистота панувала два дні, тепер просто місце змінилось на 4 метри в сторону дороги, а табличку з дерева не викидати біля дороги здерто.”, – написавТарас Яцків.

Читайте також: У Франківську мешканці зробили смітник на тротуарі

Оскільки контейнерів поруч не буде, очевидно, франківці потайки, незважаючи на штрафи продовжуватимуть зносити сміття на тротуар по вул.Франка.

Категорії
Новини
Новини
Loading...