У Франківську суд оштрафував патрульну на 1700 гривень

Івано-Франківський міський суд визнав інспектора роти №1 франківської патрульної поліції Тетяну Кравців винною у скоєнні адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією. Відповідна постанова з’явилась в реєстрі судових рішень. 12 січня...

Івано-Франківський міський суд визнав інспектора роти №1 франківської патрульної поліції Тетяну Кравців винною у скоєнні адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією.

Відповідна постанова з’явилась в реєстрі судових рішень.

12 січня 2017 року Кравців придбала автомобіль «Skoda Octavia» 2011 року випуску, вартістю 246134,27 грн. Сума купівлі вища за 50 прожиткових мінімумів. Тому патрульна мала в 10-денний термін повідомити про придбання автівки Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) – як про суттєві зміни в її майновому стані. Вона цього не зробила.

У суді Тетяна Кравців повністю визнала свою вину та зазначила, що не повідомила НАЗК про купівлю автомобіля, оскільки не знала про існування таких вимог закону.

Суд постановив визнати Кравців винною у скоєнні адміністративного правопорушення та накласти на неї штраф – 1700 грн. Апеляції патрульна не подавала, штраф сплатила у повному розмірі.

За матеріалами Репортер 

 

Категорії
Новини
Новини
Loading...