На Франківщині відзначили нацгвардійців (фото)

24 липня голова Тисменицької районної державної адміністрації Іван Семанюк та голова Тисменицької районної  ради Роман Крутий відвідали військову частину 3072, де відбулося святкування  з...

24 липня голова Тисменицької районної державної адміністрації Іван Семанюк та голова Тисменицької районної  ради Роман Крутий відвідали військову частину 3072, де відбулося святкування  з Дня створення військової частини 3072 Національної гвардії України, що у с. Старий  Лисець.

Урочисте святкування розпочалося з Державного Гімну України, хвилини мовчання за загиблими побратимам в зоні АТО. Під час заходу слово мали командир військової частини 3072 підполковник Андрій Махобей, тимчасово виконуючий обов’язки заступника начальника Західного територіального управління по роботі з особовим складом підполковник Сергій Ховайло, начальник штабу майор Дмитро Боїло, який нагородив грамотами та грошовими преміями кращих військовослужбовців та командир військової частини 1241 полковник Роман Науменко, інформує Тисменицька РДА.

З словами Божого благословення та Божої ласки до військовослужбовців звернувся отець Володимир Гринишин – настоятель церкви святого Миколая у м.Тисмениця. Отець дав добру настанову та побажав Божої любові, миру, злагоди, добра військовослужбовцям та всім українцям.

Привітали бійців  голова Тисменицької районної державної Іван Семанюк та голова Тисменицької районної ради Роман Крутий, побажали мирного неба, світлого майбутнього та сил у боротьбі з агресором. Також військовослужбовців нагородили спільними грамотами за сумлінне виконання функціональних обов’язків та вручили грошові винагороди  і цінні подарунки.

З подарунками до військовослужбовців прийшов сільський голова села Старий Лисець Анатолій Лущак, який подарував військовим  волейбольну сітку і м’яч.

 

Категорії
Новини
Новини
Loading...