Концерн “Леоні” відкриє в Коломиї другий завод

Всесвітньо відомий виробник кабельних та бортових мереж до автомобілів – концерн “Леоні” – завершує роботу над будівництвом другого в Україні заводу.  Про це повідомив Юрій Муль,...

Всесвітньо відомий виробник кабельних та бортових мереж до автомобілів – концерн “Леоні” – завершує роботу над будівництвом другого в Україні заводу. 

Про це повідомив Юрій Муль, провідний фахівець зі зв’язків з громадськістю та пресою.

“У вересні планують відкриття другого заводу LEONI у місті Коломия Івано-Франківської області. Інвестиції у другий завод — найбільші за історію Івано-Франківської області. До кінця року планується працевлаштувати до 1000 осіб”, – говорить Юрій Муль.

Виготовлені на заводі “Леоні” в Коломиї комплексні бортові системи з інтегрованою електронікою для автомобільної промисловості постачатимуть у країни Європи та США, де комплектують авто відомих брендів, таких як Opel, Porsche, Volkswagen, Audi та Lamborghini.

Як повідомляли раніше, завод очолив львів’янин, економіст за фахом, Руслан Грем. На Вічевому майдані в Коломиї працює офіс “Леоні”, де набирають на роботу людей на офісні й виробничі вакансії.

Сума інвестицій складає близько 15 мільйонів євро.

Категорії
Новини
Новини
Loading...