Івано-Франківська обласна рада планує допомогти сім’ї, в якої народилися трійнята

Сьогодні, 28 липня, в Івано-Франківську відбулось засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків. Про це повідомляє видання “Галицький кореспондент”. Депутат обласної...

Сьогодні, 28 липня, в Івано-Франківську відбулось засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків.

Про це повідомляє видання “Галицький кореспондент”.

Депутат обласної ради Іван Данів повідомив, що в сім’ї Юрійчуків на Калущині два місяці тому народилася трійня – троє дівчаток, та запропонував фінансово допомогти цим людям.

“На сьогоднішній день сім’я проживає на площі в 33 квадратних метри. Це мати, батько, троє немовлят, а також мати та брат батька трійні. Сім’я вже зверталась до різних інстанцій – і в обласну раду, і в ОДА, і в міську раду. На сьогоднішній день Калуська міська рада вже прийняла рішення виділити їм 150 тисяч гривень на покращення житлових умов. Тому є прохання до департаментів фінансів та соціальної політики вивчити можливості теж допомогти цій сім’ї”, – сказав Іван Данів.

Голова комісії Микола Палійчук на це сказав, що треба з’ясувати, звідки краще виділити гроші – з вільних залишків чи з перевиконання. Він поставив на голосування пропозицію доручити цим департаментам вивчити питання. Депутати одноголосно проголосували “за”.

Фото ілюстративне.

Категорії
Новини
Новини
Loading...