ЗМІ: Генеральний директор “Івано-Франківськводоекотехпром” написав заяву про звільнення

За інформацією видання “Стик” Микола Саєвич вирішив скласти повноваження керівника підприємства. Видання, посилаючись на власні джерела, причиною такого рішення називає ймовірний тиск на Саєвича...

За інформацією видання “Стик” Микола Саєвич вирішив скласти повноваження керівника підприємства.

Видання, посилаючись на власні джерела, причиною такого рішення називає ймовірний тиск на Саєвича та кримінальні провадження, які розслідуються за фактами ймовірного привласнення, розтрати майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем.

За словами співрозмовника “Стику”, Микола Саєвич уже повідомив про рішення колектив та пояснив це бажанням припинити кримінальні переслідування працівників підприємства правоохоронцями.

Після звільнення у 2013 році з посади заступника міського голови, тодішній очільник міста Віктор Анушкевичус відмовився поновлювати Миколу Саєвича на попередній роботі, як це передбачено законодавством. Останній звернувся до суду, де виграв справу і повернувся на посаду керівника КП.

Однак, вже під час виборчої кампанії у жовтні-листопаді 2015 року Анушкевичус знову звільнив Саєвича.

Та після перемоги на виборах міського голови Руслана Марцінківа, Микола Саєвич був відновлений на посаді керівника підприємства у грудні 2015 року.

Категорії
Новини
Новини
Loading...