У Городенці на подвір’я депутата міської ради кинули два «коктейлі Молотова». ФОТО/ВІДЕО

Вночі 30 липня на подвір’я депутата Городенківської міської ради з фракції «Свобода» Володимира Кроха кинули дві пляшки із запалювальною сумішшю. Обидві вибухнули безпосередньо біля газових труб. Про це на...

Вночі 30 липня на подвір’я депутата Городенківської міської ради з фракції «Свобода» Володимира Кроха кинули дві пляшки із запалювальною сумішшю. Обидві вибухнули безпосередньо біля газових труб.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав депутат Володимир Крох.

“Сьогодні вночі близько 2 години ночі мені на подвір’я було кинуто невідомими особами два коктейлі Молотова.Почувши звук розбитого скла та побачивши полум’я, мій син швидко розбудив мене і ми разом загасили вогонь. Метою підпалювачів були два автомобілі, які знаходились на подвір’ї , або ж замах на моє життя та моїх близьких, оскільки полум’я горіло безпосередньо біля газової труби і наслідки могли бути непередбачувані. Розглядаю даний випадок, як погрозу мені, як депутату міської ради за мою позицію а також позицію депутатів фракції ВО Свобода перед сесією міської ради, де повинно розглядатись питання виконуючого обов’язки міського голови”, – йдеться в повідомленні.

На місці події зараз працюють правоохоронці.

Світлина від Володимира Кроха.

Світлина від Володимира Кроха.

Світлина від Володимира Кроха.

Світлина від Володимира Кроха.

Світлина від Володимира Кроха.

Світлина від Володимира Кроха.

ФОТО: Володимир Крох

https://www.facebook.com/profile.php?id=100009897759538&fref=ts

Категорії
Новини
Новини
Loading...