Відпустка завідуючої франківського дитсадка наробила паніки серед батьків

Тільки маля народжується, як батьки відразу біжать реєструвати його в електронну чергу до дитсадка, але через відсутність місць влашувати дитину в садочок  не так...

Тільки маля народжується, як батьки відразу біжать реєструвати його в електронну чергу до дитсадка, але через відсутність місць влашувати дитину в садочок  не так просто. 

До редакції Бліц-Інфо звернулася франківська мама, яка хвилюється чи її дитина потрапить у дитсадок “Вишиванка”.

Пані Ірина розповідає, що вони вже два тижні не можуть здати документи в дитсадок, адже немає завідуючої, а без неї не приймають. Сім’я планує їхати у відпустку і переживає, щоб не втратили своє місце у дитсадку. Мовляв, часу, аби подати документи залишилось не так вже й багато.

У розмові з кореспондентом Бліц-Інфо вихователь-методист дитсадка Наталія Ткачук запевняє, що панікувати нічого. Завідуюча й справді у відпустці вже два тижні, проте – з 1 серпня буде на роботі. Тож просить батьків не панікувати.

“Тож з 1 до 28 серпня завідуюча згідно графіку прийматиме заяви від батьків. Зараз у мене є список батьків, які проходять по електронній черзі. Деякі з них уже приходили, я переглядала документи, підказала, якщо якихось довідок невистачає. Якщо ж батьки не звернуться в дитсадок з документами до 28 серпня, то вони опиняться в кінці черги”, – пояснює методист. 

В дитсадку кажуть, що цього року приймуть дві ясельні групи по 19 вихованців – це 38 дітей. 

“У нас випускаються дві старші групи і ми беремо дві ясельні групи. Так само буде і наступні два роки. Тільки у 2019 році дитсадок набиратиме 4 групи”, – зауважує Наталія Ткачук. 

Варто зауважити, що методист радить батькам подавати документи і відразу в серпні приводити дитинку в дитсадок, щоб вона адаптувалась. Адже поки у групах немає багато дітей їм буде легше звикнути до дитсадка. 

Читайте такожВ Івано-Франківську продовжують реконструювати занедбаний дитячий садочок

Категорії
Новини
Новини
Loading...