Батьки б`ють на сполох: у Коломиї на дитячих майданчиках вештається чоловік, показуючи статеві органи.ФОТО

Вчора, 29 липня ввечері семирічна дівчинка розповіла своєму татові, що у під’їзді будинку на вулиці Чайковського, 38 у Коломиї, чоловік показував їй статевий орган...

Вчора, 29 липня ввечері семирічна дівчинка розповіла своєму татові, що у під’їзді будинку на вулиці Чайковського, 38 у Коломиї, чоловік показував їй статевий орган і кликав до себе у під’їзд. 

Дитина сказала, що чоловік був старий, повний, з бородою і в кепці. Коли дитина відмовилась до нього підходити, той сів на велосипед і поїхав. Про це пише батько дівчинки на сторінці Типова Коломия в соцмережі Facebook, повідомляє PRESS-ЦЕНТР.

Після такої розповіді батьки дитини  вибігли на вулицю і справді помітили чоловіка з бородою, в кепці, але без велосипеда. Він стояв за деревом і спостерігав за дітьми. Коли батько підійшов до нього і спитав, кого він шукає, підозрілий чоловік відповів: «Точно не вас». Після цього пішов геть.

Пішовши за сумнівним чоловіком, батько помітив, що він вже чіплявся до іншої дівчинки, а коли побачив «небажаних свідків», почав тікати геть. Дівчинка сказала, що чоловік пропонував їй прогулятися.

Поговоривши з дітьми з подвір’я, дорослі з’ясували, що тут багато хто мало не став його жертвою. Так, восьмирічна дівчинка зустрілася з ним у під’їзді. Чоловік хотів її схопити, але дитина втекла нагору і розповіла все бабусі. Коли та спустилася, нікого внизу вже не було. Діти зізналися, що цей чоловік тут вже не вперше вештається.

Люди в коментарях під дописом кажуть, що теж не раз його бачили і були свідками, як він чіплявся до дітей.

Категорії
Новини
Новини
Loading...