У Франківську застрелився директор будівельної компанії

30 липня директор ТОВ “КГД-БУД” Ігор Куліковський застрелився з мисливської рушниці у власному гаражі. У прес-службі патрульної поліції Івано-Франківська повідомили, що тіло Ігора Кулікова...

30 липня директор ТОВ “КГД-БУД” Ігор Куліковський застрелився з мисливської рушниці у власному гаражі.

У прес-службі патрульної поліції Івано-Франківська повідомили, що тіло Ігора Кулікова знайшла дружина у гаражі приватного будинку і повідомила у поліцію. Правоохоронці не виявили слідів насильницької смерті, тому схиляються до думки що чоловік вчинив самогубство, однак прощальної записки не знайшли.

Поруч із тілом правоохоронці знайшли мисливську рушницю. 

Рідні кажуть, що у чоловіка не було ні сімейних, ні фінансових проблем.

До слова, Ігор Куліковський був співзасновником фірми ТОВ “КГД-БУД”, яка є співласником спортивно-оздоровчого комплексу “Льодова арена”. У судовому реєстрі є кілька ухвал, в яких вказано, що  приміщення “Льодової арени” перебувають під арештом. Так, ТОВ “КГД-БУД” виступило майновим поручителем на виконання боргових зобов’язань, відповідно до угоди, укладеної між ПАТ “Укрексімбанк” та ТОВ “Компанія Рона”. Приміщення “Льодової арени” були у заставі в банку на купівлю приміщення по вулиці Станіславська, 8-А. Наразі це приміщення відчужили, тому й відкрили кримінальне провадження. Приміщення “Льодової арени” арештували як речові докази.

Також, Ігор Куліковський зазначений керівником, ще підприємств: ТОВ “Конкол”, ПП “Скорпіон”, та ще 6 підприємств, які припинили свою діяльність. або знаходяться в стадії припинення.

Категорії
Новини
Новини
Loading...