Активісти УКРОПу спільно з волонтерами зібрали допомогу і відправили її на передову (фото)

В черговий раз активісти УКРОПу спільно з коломийськими волонтерами зібрали допомогу і відправили її на передову. Військовим відвезли продукти харчування, одяг та засоби особистої...

В черговий раз активісти УКРОПу спільно з коломийськими волонтерами зібрали допомогу і відправили її на передову.

Військовим відвезли продукти харчування, одяг та засоби особистої гігієни.

Все це доправляли автомобілем, який нещодавно вдалося придбати завдяки активістам громадських організацій «Діти милосердя» та «Коник Хелп», а також народному депутату від «Українського об’єднання патріотів – УКРОП» Олександру Шевченку.

Крім військових, допомогу передали також на потреби Коломийської центральної районної лікарні – медикаменти та окуляри, Коломийського центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів та Гвіздецької спеціальної ЗОШ-інтернату – дитячі іграшки, одяг, канцтовари, засоби гігієни, продукти харчування тощо.

«Дуже вдячний людям, які завжди нам допомагають. Це – Ігор Пархуць та Ольга Франческо. Також велике спасибі нашим коломиянам – Сергію Костишаку, Оксані Трапані-Гаденко, Наталі Яворській та Галині Луканюк. Вони передали для потребуючих дітей одяг, іграшки, продукти харчування. Хочу також відзначити людей, які допомогли все це посортувати, розвезти і роздати – це Лілія Чепіль, Вікторія Костюк та Віталій Василик. Дякую всім за допомогу! Разом ми можемо багато! Разом ми сила!», – написав на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук голова Коломийської міської організації УКРОПу Ігор Костюк.

На правах реклами.

 

Категорії
Новини
Новини
Loading...