Мешканців Франківська запрошують створити 3D-модель улюбленого міського будинку

Протягом 8-денного воркшопу 12 учасників навчатимуться, як перенести будинки Івано-Франківська у віртуальний простір. Воркшоп “Scan if you can” пройде з 13 по 20 серпня...

Протягом 8-денного воркшопу 12 учасників навчатимуться, як перенести будинки Івано-Франківська у віртуальний простір.

Воркшоп “Scan if you can” пройде з 13 по 20 серпня в рамках фестивалю “Сеанс Міського Сканування”. Організатори із Києва пропонують учасникам по-новому роздивитися місто у пошуках непоміченого архітектурного спадку. Знахідки повинні стати першим кроком у створенні віртуальної експозиції – “альтернативного музею архітектурної спадщини”.

“Здається, винайшли способи поєднувати бюрократичну роботу із сучасними ноу-хау. Група альтернативним потоком посканує місто на забуті пам’ятки і представить їх у віртуальній альтеративній виставці”, — кажуть організатори Роман Сах та Костянтин Кучабський.

Фестиваль “Сеанс Міського Сканування” — це нон-стоп воркшопи на 12 локаціях Івано-Франківська, які проведуть запрошені урбаністи, архітектори, музиканти, садівники, соціологи, фотографи із 7 країн світу. Фестиваль спільно з партнерами організовує платформа «Тепле Місто», він триватиме з 12 по 20 серпня 2017 року.

Категорії
Новини
Новини
Loading...