Степан Процюк презентує новий роман на Форумі видавців у Львові

Відомий Івано-Франківський письменник Степан Процюк презентує новий психологічний роман “Травам не можна помирати” на Форумі видавців у Львові, який традиційно відбудеться у вересні. Про це інформують Франківчани з...

Відомий Івано-Франківський письменник Степан Процюк презентує новий психологічний роман “Травам не можна помирати” на Форумі видавців у Львові, який традиційно відбудеться у вересні.

Про це інформують Франківчани з посиланням на Буквоїд.

За словами письменника, текст писався майже три роки. Кожен із цих героїв – якоюсь мірою і автор.

“Я намагався зобразити в романі всі суперечності людської душі. Все, про що говорив у ньому, проживав внутрішньо. Мені було дуже важливо подати час майже незрозумілих для нинішньої доби тодішніх конфліктів та катастроф у людській душі. Навіть у 70-х роках, попри задушення української мови та знищення українського мислення, основна маса людей не задумувалася над такими колізіями, вона жила й була по-своєму щаслива. Більшість людей не сприймала трагічно тодішнє життя. Тільки окремі розуміли ці речі, і з цими окремими система безпощадно розправлялася. Фактично мій роман про цих окремих”, – розповідає про свій роман Степан Процюк.

На думку автора роман “Травам не можна помирати” – пристосований для широкого читацького загалу і його здатна сприйняти будь-яка людина, яка читає книги.

“Це не є розважальне чтиво, але й не ребуси та лабіринти. Кожен може знайти в моєму романі з кількома сюжетними лініями те, що йому ближче”, – говорить Степан Процюк.

Світлина від Видавництво Легенда.

Категорії
Новини
Новини
Loading...