Коломийський військкомат запрошує на службу за контрактом

Коломийський військовий комісаріат запрошує громадян України, бажаючих пов’язати свою подальшу долю з Збройними Силами України, на військову службу за контрактом для реалізації свого громадського...

Коломийський військовий комісаріат запрошує громадян України, бажаючих пов’язати свою подальшу долю з Збройними Силами України, на військову службу за контрактом для реалізації свого громадського обов’язку по захисту Батьківщини.

Високе щомісячне грошове забезпечення військовослужбовців, які проходять службу в бойових частинах. Можливість кар’єрного зростання та гарантоване підвищення щомісячного грошового забезпечення у ході просування по службі. Можливість навчання. Гарантована щорічна основна відпустка. Безоплатна кваліфікована меддопомога. Вирішення житлового питання. Пенсійне забезпечення і соціальний захист сімей військовослужбовців. Це переваги служби за контрактом.

У чому полягає специфіка несення такої служби сьогодні, її перспектива та роль у захисті держави дивіться у сюжеті Тлеканалу НТК.

Категорії
Новини
Новини
Loading...