Гірську пошуково-рятувальну частину не ліквідують – ДСНС

Служба гірських рятувальників проходить реформування. Зокрема, планують замінити весь її керівний склад – на місця досвідчених рятувальників прийдуть атестовані працівники пожежного відомства. У відповідь...

Служба гірських рятувальників проходить реформування. Зокрема, планують замінити весь її керівний склад – на місця досвідчених рятувальників прийдуть атестовані працівники пожежного відомства.

У відповідь на повідомлення про припинення діяльності Прикарпатських гірських рятувальників Управління ДСНС України в Івано-Франківській області опублікувало офіційне звернення.

В якому йдеться, що гірська пошуково-рятувальна частина не ліквідовується, а досвідчені рятувальники і надалі будуть працювати, здійснювати пошуково-рятувальні роботи та надавати допомогу людям в горах.

“На даний час тривають заходи щодо реформування гірської пошуково-рятувальної частини в Спеціалізовану пошуково-рятувальну частину, шляхом збільшення її чисельного штату і введенням в її структуру кінологічного відділення. Підставою змін є загальна реформа служби і приведення штату Управління у відповідність зі штатом Управлінь ДСНС інших областей”, – йдеться в повідомленні.

Також, в управлінні зазначили, що всім досвідченим рятувальникам будуть запропоновані посади згідно з їхніми здібностями і кваліфікаційними вимогами до посади.

Категорії
Новини
Новини
Loading...