Господарський суд Івано-Франківської області визнав КП «Технічний центр Сервіс-Авто» банкрутом

Через недостачу майна, для задоволення вимог кредиторів, суд визнав КП «Технічний центр «Сервіс-Авто» банкрутом та постановив відкрити ліквідаційну процедуру. Про це йдеться у відповідній...

Через недостачу майна, для задоволення вимог кредиторів, суд визнав КП «Технічний центр «Сервіс-Авто» банкрутом та постановив відкрити ліквідаційну процедуру.

Про це йдеться у відповідній постанові Господарського суду Івано-Франківської області.

Івано-Франківська міська рада в квітні 2016 року прийняла рішення «Про припинення комунального підприємства «Технічний центр Сервіс-Авто»». В березні 2017 року прийняла рішення про зміну складу ліквідаційної комісії. Головою — призначили Лотоцького Святослава Володимировича, членом ліквідаційної комісії Фабуляк Оксану Ігорівну, начальника фінансово-економічного відділу КП «ТЦ «Сервіс-Авто».

В ході роботи ліквідаційна комісія виявила, що за даними бухгалтерського обліку кредиторська заборгованість КП «Технічний центр «Сервіс-Авто» становить 2 477 800,00 гривень. Дебіторська заборгованість – 83 200,00грн.

За результатами інвентаризації залишкова вартість майна на 1 червня складає 135 507,32грн

Ліквідаційна комісія прийняла рішення звернутись до господарського суду Івано-Франківської області із заявою про визнання КП «Технічний центр «Сервіс-Авто» банкрутом.

Вищий господарський суд України оприлюднив постанову про визнання Комунального підприємства «Технічний центр Сервіс-Авто» банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури.

Довідка.

За даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб КП «Технічний центр «Сервіс-Авто» засноване в 1996 році. З 2014 року керівником підприємств призначено Хомчина Михайла Дмитровича. Основний вид діяльності допоміжне обслуговування наземного транспорту.

У травні 2015 року прокуратура м. Івано-Франківська розпочала три кримінальні провадження, щодо виявлених фінансових порушень в діяльності підприємства за 2013 – 2015 роки.

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...