На вулиці Галицька в Івано-Франківську облагороджують сквер

Роботи з облаштування сучасного громадського простору розпочалися минулого тижня у невеличкому сквері за адресою вулиця Галицька, 67. Про це йдеться у повідомленні на офіційному сайті...

Роботи з облаштування сучасного громадського простору розпочалися минулого тижня у невеличкому сквері за адресою вулиця Галицька, 67.

Про це йдеться у повідомленні на офіційному сайті міського виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради.

“Тут вже провели світло та розпочали підготовчі роботи. Наступним етапом стане брукування території. Сквер поєднає декілька типів покриття, матиме зручні вуличні меблі: тут встановлять бетонні лавки та куби для сидіння, а також кілька шахматних столів. Окрім того буде збережено голубі ялини, які зараз є у сквері, і додатково висаджено ще дванадцять нових. Також відпочинкова зона отримає цікаве освітлення та відеонагляд”, — йдеться у повідомленні.

За словами міського голови Івано-Франківська Руслана Марцінківа, проект скверу відповідає сучасним тенденціям містобудування.

“Тут прислухались і до прогресивних дизайнерів, і до урбаністів. Європейська практика, коли зелена зона зберігає концепцію архітектури, що знаходиться поруч. Саме цей сквер стане першим таким у нашому місті. Намагаємося йти в ногу з часом та переймаємо найкращі європейські практики. Все для затишку та комфорту мешканців”, – цитує Руслана Марцінківа офіційний сайт міської влади.

Категорії
Новини
Новини
Loading...