Цієї неділі в Івано-Франківську відбудеться велопарад для дівчат

У зв’язку з тим, що Porto Franko 2017 мав морський характер, організатор велопараду вирішила продовжити цю тематику. Про це інформує WestNews. Основні кольори такого образу...

У зв’язку з тим, що Porto Franko 2017 мав морський характер, організатор велопараду вирішила продовжити цю тематику.

Про це інформує WestNews.

Основні кольори такого образу – білий, синій та всі його відтінки.  Також класичним для даного стилю вважається чорний та червоний кольори, інколи його доповнюють жовтим, бежевим та рожевим.

Наразі зареєструвалися тільки 40 учасниць.

Зауважимо, що минулого року у параді взяло участь більше 150 дівчат.

Збір відбувається на площі “Бастіону” о 10.30.

Парад буде відбуватися за маршрутом: Площа Бастіону – Низова – Майдан Шептицького – Галицька – Площа Ринок – Лесі Українки – Галицька – Сотника Мартинця – Михайла Грушевського – Петрушевича – Франка – Січових Стрільців – Шевченка – парк. ім. Шевченка.

“Велосипед для Івано-Франківська дуже актуальний вид транспорту. Ми хочемо показати, що для їзди на велосипеді не обов’язково треба мати спортивний одяг. Захід спрямований популяризувати цей вид транспорту серед дівчат та жінок нашого міста. Так ми щороку демоструємо дівчатам, що велосипед можна використовувати у повсякденному житті  і поєднювати його з жіночним одягом, і це не є незручність. Ми очікуємо, що буде більше учасниць, ніж минулого року. Надіємося, що всі будуть задоволені”,- розповідає організатор параду, Катерина Чередніченко.

 

20155945_10155976145713132_2243012169875680168_n

Категорії
Новини
Новини
Loading...