У Франківську відбудеться дводенний тренінг “Права дитини в школі”

4 та 5 серпня для батьків і вчителів проведуть тренінг про права дитини. Про це повідомляє “МІСТО”. Освітній захід здійснює Українська Гельсінська спілка з прав...

4 та 5 серпня для батьків і вчителів проведуть тренінг про права дитини.

Про це повідомляє “МІСТО”.

Освітній захід здійснює Українська Гельсінська спілка з прав людини у співпраці з громадськими організаціями “Молода Просвіта” Прикарпаття та громадська організація “Мами Прикарпаття”.

Мета тренінгу: створити атмосферу поваги до прав людини в навчальних закладах області, удосконалити процедури прийняття рішень відповідно до стандартів прав людини. Також під час тренінгу буде створено майданчик, де педагоги і батьки зможуть обінюватися думками і налагодити співпрацю на майбутнє.

Експерти з багаторічним практичним досвідом супроводжуватимуть роботу протягом двох днів.

Організатори забезпечують учасників харчуванням, роздатковими матеріалами та покривають витрати на проїзд з районів області.

Взяти участь запрошуються вихователі дитячих садків, учителі, представники адміністрацій приватних та державних навчальних закладів області, батьки дітей, які навчаються у дошкільних та загальноосвітніх закладах області, а також інші зацікавлені особи.

Організатори просять усіх, хто бажає долучитися до тренінгу, попередньо заповнити анкету учасника.

Категорії
Новини
Новини
Loading...