“Івано-Франківськтеплокомуненерго” реструктуризує борг 500 мешканцям міста

Станом на 1 серпня 2017 року підприємство уклало угоди про реструктуризацію боргу на суму 2 359 095 грн. Про це повідомляє прес-служба підприємства на офіційному сайті...

Станом на 1 серпня 2017 року підприємство уклало угоди про реструктуризацію боргу на суму 2 359 095 грн.

Про це повідомляє прес-служба підприємства на офіційному сайті КП “Івано-Франківськтеплокомунерего”.

Також на підприємстві нагадують, що для укладення Угоди про розтермінування споживач повинен подати до адміністрації “Івано-Франківськтеплокомуненерго” пакет документів. До нього входять копії паспорту та ідентифікаційного коду, копія квитанції про оплату 25% першого внеску від суми заборгованості.

Угода про розтермінування боргів укладається на півроку, при цьому перший внесок боржника має бути не менше 25% боргу. Якщо боржник є пенсіонером із мінімальною пенсією чи інвалід, то перший внесок переглядається в сторону зменшення. Якщо боржник вже має судовий позов щодо погашення боргів, то окрім першого внеску він повинен сплатити і суму судового збору.

Після укладання Договору абонент отримає на руки Угоду про реструктуризацію боргу, яку необхідно віднести у Департамент соціальної політики МВК для відновлення субсидування.

Категорії
Новини
Новини
Loading...