У Франківську прокуратура спіймала групу осіб з великим арсеналом зброї

Слідчі Івано-Франківської поліції разом зі співробітниками СБУ в рамках кримінального провадження за фактом незаконного зберігання зброї провели обшук.   Про це повідомляє прес-служба прокуратури Івано-Франківської...
Слідчі Івано-Франківської поліції разом зі співробітниками СБУ в рамках кримінального провадження за фактом незаконного зберігання зброї провели обшук.

 
 
Вчора, 2 серпня, працівниками виявлено групу осіб, які незаконно придбали та зберігали зброю і бойові припаси.

Учасники групи раніше судимі та сповідують так звані злодійські «поняття». Зброю використовували для «розборів» з конкурентами. Про небезпечний спосіб життя угруповання свідчать вилучені бронежилети та прострілені бронеплити.

Під час обшуку у передмісті обласного центру, де учасники групи винаймали квартиру, правоохоронці вилучили два автомати, рушницю, шість пістолетів (ПМ, ТТ та Форт), гранату РГД-5, набої різного калібру, два обрізи мисливських рушниць, бронежилети та коліматорний приціл.

Співробітники СБУ затримали двох зловмисників, коли ті перевозили зброю в інше помешкання. Організатор групи чекав на спільників в обумовленому місці. Його також затримали, при обшуку в нього виявлено пістолет Макарова.

 Наразі тривають слідчі дії, вирішується питання про оголошення про підозру та обрання запобіжного заходу.
 
Розслідування проводиться за ч.1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.
Наразі також перевіряється інформація щодо проходження певної зброї з району АТО.
Категорії
Новини
Новини
Loading...