Прикарпатські боржники можуть відновити субсидії

“Івано-Франківськтеплокомуненерго” закликає людей, у яких є заборгованості укласти угоди про реструктуризацію боргу. Керівник групи по роботі з боржниками Руслан Коростіль повідомив: станом на перше...

“Івано-Франківськтеплокомуненерго” закликає людей, у яких є заборгованості укласти угоди про реструктуризацію боргу.

Керівник групи по роботі з боржниками Руслан Коростіль повідомив: станом на перше серпня вже укладено 493 Угоди про реструктуризацію боргу на суму 2 359 095 гривень і кількість тих, хто бажає реструктуризувати борг, наразі не зменшується.

Враховуючи численні звернення громадян щодо розтермінування боргу, який утворився перед ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» підприємство інформує що для укладання Договору про реструктуризацію боргу необхідно мати при собі такі документи:

– копії паспорту та ідентифікаційного коду;

– копію квитанції про оплату 25% першого внеску від суми заборгованості.

Угода про розтермінування боргів укладається на півроку, при чому перший внесок боржника має бути не менше 25% боргу. Якщо боржник є пенсіонером із мінімальною пенсією чи інвалід, то підприємство іде на зустріч такій людині і перший внесок переглядається в сторону зменшення. Якщо людинаи вже має судовий позов щодо погашення боргів, то окрім першого внеску він має погасити і судовий збір.

Після укладання Договору абонент отримає на руки Угоду про реструктуризацію боргу, яку необхідно віднести у Департамент соціальної політики МВК для відновлення субсидування.

Якщо виникли додаткові питання, за роз’ясненнямии можна звернутись за телефоном: (0342) 54-09-60; 067-344-35-40 у робочі дні з 08.00 до 16.00.

Категорії
Новини
Новини
Loading...