На Прикарпатті затримали злодія, який викрав у пенсіонерки золото

До чергової частини Городенківського відділення поліції звернулася мешканка райцентру з повідомленням, що у ніч на 2 серпня до її будинку через вікно над вхідними дверима проник невідомий та відкрито заволодів її грошовими коштами та золотими виробами. Правоохоронці виїхали на місце події та затримали особу грабіжника. Ним виявився 28-річний далекий родич потерпілої, який раніше уже був судимий за вчинення крадіжок та грабежів. Як з’ясувалося, зловмисник знав про те, що жінка проживає одна, тож вирішив збагатитися...

До чергової частини Городенківського відділення поліції звернулася мешканка райцентру з повідомленням, що у ніч на 2 серпня до її будинку через вікно над вхідними дверима проник невідомий та відкрито заволодів її грошовими коштами та золотими виробами.

Правоохоронці виїхали на місце події та затримали особу грабіжника. Ним виявився 28-річний далекий родич потерпілої, який раніше уже був судимий за вчинення крадіжок та грабежів.

Як з’ясувалося, зловмисник знав про те, що жінка проживає одна, тож вирішив збагатитися за чужий рахунок. Він посеред ночі прийшов на господарство потерпілої та помітив, вікно над вхідними дверима через яке проник до будинку. В кімнаті знайшов сумку з якої викрав 100 гривень та вимагав у жінки, погрожуючи їй золото. Самотужки зламавши дверний замок шафи викрав 8 виробів (обручки, перстені, ланцюжки з підвісками), грабіжник утік з місця події.

У вчиненому вину свою визнав. Гроші за здані у ломбард вироби та одну обручку вилучено.

Крім того, його підозрюють у серії аналогічних злочинів.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.186 (Грабіж, поєднаний з проникненням у житло) Кримінального кодексу України. Крадію грозить покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

 

Категорії
Новини
Новини
Loading...