Франківські спеціалісти розробили соціальну мережу для автолюбителів

В Івано-Франківську місцеві ІТ-спеціалісти розробили та запустили проект, який має суттєво покращити систему обслуговування транспорту і надати самим клієнтам більшу видимість процесу, який відбувається...

В Івано-Франківську місцеві ІТ-спеціалісти розробили та запустили проект, який має суттєво покращити систему обслуговування транспорту і надати самим клієнтам більшу видимість процесу, який відбувається в СТО з їхніми авто.

 Проект називається “Dexpens“, пише “Бріз”

Веб-сайт функціонує у форматі соціальної мережі, адже підприємці та кожна людина можуть самостійно створювати профайли, їх наповнювати і спілкуватись з іншими користувачами. В подальшому розробники мережі планують охопити абсолютно весь бізнес, пов’язаний з авто. Це допоможе розширити можливості самих людей. Кожен автолюбитель зможе самостійно визначити хто займатиметься ремонтом транспорту, на які деталі замінюють несправні, у якому стані машину доставлено на СТО і який кінцевий результат роботи майстрів.

Проект уже є у вільному доступі для користувачів, але функціонує поки в тестовому режимі. Офіційний запуск відбувся 1 серпня. Варто також зазначити, що охоплюватиме він весь світ.

Автором та розробником є хоч молода франківська ІТ-компанія “Axion Web”.

Працює над удосконаленням соціальної мережі ціла команда спеціалістів під керівництвом головного ідеолога Олександра Кравця. До роботи навіть залучили автолюбителів, щоб удосконалити мережу та зробити її максимально корисною для користувачів.

“Ми хочемо зібрати всі підприємства до купи і допомогти їм у спілкуванні з клієнтами. Кожен зможе легко отримати дані про те, до кого звернутись з тією чи іншою несправністю авто, отримати відгуки від інших користувачів про проведену роботу на певному СТО чи просто знайти та замовити деталі для машини за вигідної ціною”, – говорить про проект Олександр Кравець.

Категорії
Новини
Новини
Loading...