Хто може безкоштовно отримати газовий лічильник?

Право на безкоштовне встановлення квартирних газових лічильників мають лише мешканці тих будинків, у яких нема будинкових приладів обліку газу. Про це повідомив головний інженер...

Право на безкоштовне встановлення квартирних газових лічильників мають лише мешканці тих будинків, у яких нема будинкових приладів обліку газу.

Про це повідомив головний інженер міського управління з експлуатації газового господарства Андрій Струк. За його словами, програма з встановлення квартирних лічильників газу є державною і реалізовується у кілька етапів.

Спершу газові лічильники ставили у квартирах, які оснащені газовими плитами та газовими колонками для підігріву води, а потім – решті споживачів.

«У нас є 140 будинків, де встановлені будинкові лічильники газу. Там, де їх нема, мешканці мають право на безкоштовне встановлення квартирних лічильників. Інших пільг щодо цього не передбачено», – пояснив А. Струк.

А ось ремонт і заміну газових мереж наразі виконують там, де відбувається капітальний ремонт доріг, – на вул. Вовчинецькій і Тринітарській, пише “Західний кур’єр” .

У планах аналогічні роботи на вул. Гоголя, Старозамковій, Лесі Українки. Також, за словами А. Струка, певні ремонтні роботи заплановані на вул. Левицького, Чорновола, Хіміків, Достоєвського.

Категорії
Новини
Новини
Loading...