Через півтора року після ремонту на Пасічнянському мості утворилися великі напливи асфальту

По краях проїжджа частина є, фактично, непридатною для руху транспортних засобів. Асфальтове покриття деформувалося одразу на кількох ділянках дороги через Пасічнянський міст. Напливи асфальту...

По краях проїжджа частина є, фактично, непридатною для руху транспортних засобів.

Асфальтове покриття деформувалося одразу на кількох ділянках дороги через Пасічнянський міст. Напливи асфальту місцями сягають до півметра висотою. В такому стані дорожнє покриття перебуває щонайменше кілька місяців. 

Замовником ремонту дороги у 2015 році був департамент житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківського міськвиконкому. За словами директора департаменту Михайла Смушака, він вже повідомив виконавця робіт, ТзОВ “Івано-Франківськавтодор” про претензії щодо стану дорожнього покриття.

“Ми претензії направили виконавцю робіт. Частково вони там вже провели ремонт цього тижня. Залишилися ще деякі питання, які вони мають поправити. Але по мосту в нас питання найменші були, на відміну від вулиці Галицької загалом. Там замовником є управління капітального будівництва, яке також направило претензії виконавцю,” — сказав у коментарі “Франківчанам” Михайло Смушак.

Згідно умов договору, ТзОВ “Івано-Франківськавтодор” здійснюватиме гарантійний ремонт дороги за власний кошт.

Категорії
Новини
Новини
Loading...