Батькові шести дітей присудили рік ув’язнення за крадіжку 759 гривень

У Калуші відбулося судове засідання у справі про обвинувачення молодого чоловіка, який у травні цього року проник до одного з житлових будинків у селі...

У Калуші відбулося судове засідання у справі про обвинувачення молодого чоловіка, який у травні цього року проник до одного з житлових будинків у селі Збора і пограбував його. Чоловік у суді виправдовував свій вчинок важким матеріальним становищем, бо на утриманні має шестеро дітей.

 Злочин було скоєно 31 травня цього року. Близько 10-ї години ранку чоловік через незачинені вхідні двері проник у житловий будинок. Скориставшись тим, що господарів поруч не було, він таємно викрав 484 гривні та тепловентилятор за 275 гривень, інформують “Вікна”.

У суді крадій пояснив, що вчинив даний злочин “у зв’язку з важким матеріальним становищем”. Він просив суворо не карати та щиро розкаювався. При призначенні покарання просив врахувати те, що він перебуває у фактичних шлюбних відносинах із жінкою і в них на утриманні та вихованні є шість малолітніх дітей. Щоправда, у свідоцтвах про народження дітей в графі «батько» зазначено прізвище матері, оскільки вони офіційно не зареєстрували шлюб.

Зрештою, суд ухвалив визнати чоловіка винним у вчиненні злочину, передбаченого ст. 185 ч. 3 КК України, із застосуванням ст. 69 КК України призначити покарання — один рік позбавлення волі.

Категорії
Новини
Новини
Loading...