Призовий фонд франківського тенісного турніру ITF складатиме $15 000

У п’ятницю і суботу, 4 і 5 серпня, на кортах ДЮСШ “Олімп” відбудуться фінали парного й одиночного розрядів жіночого тенісного турніру ITF Ivano-Frankivsk $15000....

У п’ятницю і суботу, 4 і 5 серпня, на кортах ДЮСШ “Олімп” відбудуться фінали парного й одиночного розрядів жіночого тенісного турніру ITF Ivano-Frankivsk $15000.

У п’ятницю о 13:00 відбудеться фінальне протистояння у парному розряді. У матчі зустрінеться пара Єлена-Теодора Кадар (Румунія) – Олександра Корашвілі (Україна) з українками Мариною Чернишовою – Веронікою Капшай. Зазначимо, що українсько-румунський тандем у півфіналі вибив з боротьби пару франківчанки Вікторії Гоголь, яка змагалась разом із іншою українкою Марією Скибою.

У суботу о 12:00 розпочнеться вирішальний матч в одиночному розряді. Найсильніша тенісистка турніру визначиться після півфінальних матчів Лізи Матвієнко (Німеччина) – Карін Кеннель (Швейцарія) та українок Марини Чернишової – Олександри Корашвілі. Детальнішу інформацію про перебіг турніру можна знайти тут.

Нагадаємо, в Івано-Франківську вперше на Західній Україні проходить тенісний турнір ITF з призовим фондом $15000. Змагання організовують франківський тенісний клуб “Alias”, Федерація тенісу України за підтримки міської влади, обласної федерації тенісу та низки спонсорів, пише sport.if.ua

Категорії
Новини
Новини
Loading...