Тисмениччани вимагають закрити місцевий наркодиспансер

По вулиці Сагайдачного в Тисмениці виник конфлікт довкола реабілітаційного центру, де лікуються від наркозалежності.  В Тисменицькій міській раді коментують, центр не має жодних установчих документів на...

По вулиці Сагайдачного в Тисмениці виник конфлікт довкола реабілітаційного центру, де лікуються від наркозалежності.

 В Тисменицькій міській раді коментують, центр не має жодних установчих документів на здійснення комерційної діяльності. Цей “наркодиспансер” зареєстрований в Києві як ГО “Міжнародна антинаркотична організація” на ім’я Неруха Євгена Михайловича. Центр працює в Тисмениці вже майже рік.

За словами очевидців, сьогодні конфлікт виник через одного з клієнтів закладу, якого в центр здала його сестра та тітка. Пацієнт намагався втекти, здійнявся галас, люди по сусідству збіглись до закладу та вимагали його закрити. Мовляв, таких сусідів їм не потрібно. За хлопцем приїхала його матір, яка навіть не знала, що сина здали в реабілітаційний центр. За словами очевидців, матір і сама зловживає алкогольними напоями, інформує “Курс”

На місце приїхали представники влади та правоохоронних органів. Матір хлопця написала заяву в поліцію, в якій зазначила, що її сина проти волі утримують в реабілітаційному центрі, та забрала його додому.

“Мої “добрі “сусіди” здали приватний будинок, де зараз розташований реабілітаційний центр. Там живе близько 30 чоловік, всі російськомовні, розмови на блатному жаргоні. Машини, які їх обслуговують, всі з затемненими вікнами, дехто просто літає. Постійний рух і вдень, і вночі. А мій будинок навпроти, всього якихось 10 метрів. Поряд біля них недобудова, куди дехто з них лазить, а потім сусіди знаходили там шприци. Каналізаційні стоки від них виходять прямо в окіп на вулицю, від чого стоїть нестерпний сморід. Останньою краплею став сьогоднішній випадок, коли вулиця здригнулася від жіночого крику. Жінка зі Снятина голосила неймовірно під цим центром. За її словами, сина насилу забрали з дому і утримують у цьому центрі, а син приїхав тільки з заробітків, вони забрали в нього 10 000 і мали лікувати від алкоголізму. Прикро, що сусіди кілька разів викликали поліцію, яка спромоглася приїхати аж через годину, ніби затягуючи час”, – написала про сьогоднішній випадок жителька Тисмениці Романна Волосовська-Сідляр у Фейсбуці.

Категорії
Новини
Новини
Loading...