Поліція Прикарпаття отримала в користування 18 “гібридних” позашляховиків Міцубісі (фото)

Вранці п’ятого серпня на площі перед будинком ОДА відбулися урочистості з нагоди другої річниці Нацполіції в Україні. Привітати поліціянтів прибули представники духовенства, обласної та...

Вранці п’ятого серпня на площі перед будинком ОДА відбулися урочистості з нагоди другої річниці Нацполіції в Україні.

Привітати поліціянтів прибули представники духовенства, обласної та міської влади, управління патрульної поліції.

На початку зібрання пом’янули хвилиною мовчання колег, які до нинішнього дня не дожили. Це 13 загиблих та 5 зниклих безвісти в АТО. Ще 15 загинули під час несення служби на Прикарпатті, інформує Галка.

Начальник Головного управління Нацполіції в області Віктор Шкутов нагадав, що за останні два роки позитивно змінилися патрульна поліція, КОРД, набрали нових дільничних. На часі – добір слідчих та криміналістів, дорожньої поліції, формування груп швидкого реагування патрульної поліції.

“У 2016 ми починали з рівнем розкриття злочинів у 10%. Нині це понад 34%. Тільки сліпий не бачить змін на краще”

Голова ОДА Олег Гончарук зазначив, що за два роки поліція завоювала довіру і повагу від прикарпатців та гідно несе службу в АТО. Голова обласної ради Олександр Сич побажав безпечної і корисної роботи поліціянтам.
“Люди втомилися від камуфляжного права, корупції – наводьте порядок”, – сказав Сич.

Мер міста Руслан Марцінків наголосив на тому, що завдяки роботі патрульної поліції Івано-Франківськ є в п’ятірці найбезпечніших в Україні.
Під час урочистостей кращим поліціянтам вручили нагороди від президента, області, мерії та нові звання. Зокрема в порядку заохочення звання полковника отримав заступник начальника ГУНП в області Василь Віконський.

Наприкінці урочистостей правоохоронцям передали ключі від 18-ти “гібридних” позашляховиків Міцубісі Аутлендер, котрі тепер допомагатимуть стежити за порядком у районах області.

Категорії
Новини
Новини
Loading...