Тисячі прочан взяли участь у вечірніх богослужіннях у Крилосі

Після завершення Молебня до Богородиці, походу до княжої криниці та освячення води для паломників, біля Успенського Собору Велику Вечірню з Литією очолив Владика Йосафат...

Після завершення Молебня до Богородиці, походу до княжої криниці та освячення води для паломників, біля Успенського Собору Велику Вечірню з Литією очолив Владика Йосафат Мощич. Спільно з Єпископом-помічником Івано-Франківським молились отці Духовної Семінарії та отці Василіяни.

У часі вечірні відбулось урочисте винесення Галицької Чудотворної ікони Матері Божої, повідомляє прес-служба Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

«Це місце є святим, і через Галицьку чудотворну ікону Матері Божої відбулося багато зцілень, тому приходьмо сюди частіше, і не тільки під час прощі», – наголосив Єпископ-помічник Івано-Франківський Преосвященний Владика Йосафат після спільної молитви.

В загальному у вечірніх Богослужіннях взяло участь більше 7 тисяч молільників. 

Далі, згідно програми прощі, паломники матимуть нагоду почути науку про історію ікони, опісля продовжаться нічні чування, які проводитиме Івано-Франківська Духовна Семінарія.

Всеукраїнська Патріарша проща до Галицької Чудотворної ікони Матері Божої триватиме до неділі, а кульмінацією її стане Архієрейська Божественна Літургія в Крилосі, котру очолить Глава і Отець УГКЦ Блаженніший Патріарх Святослав.

Категорії
Новини
Новини
Loading...