У Коломиї оголосили конкурс на кращу екскурсію містом. ВІДЕО

Коломия – це не лише писанка. З такої думки зародилась ідея організувати у місті конкурс на кращий екскурсійний маршрут. “Ми захотіли спозиціонувати Коломию трошечки...

Коломия – це не лише писанка. З такої думки зародилась ідея організувати у місті конкурс на кращий екскурсійний маршрут.

“Ми захотіли спозиціонувати Коломию трошечки ширше, ніж просто писанка. Тому виникла ідея провести конкурс на кращу екскурсію для того, щоб в першу чергу залучити мешканців міста до відкриття чогось нового у Коломиї”, – розповідає Христина Петруняк, провідний спеціаліст відділу інвестиційної політики зовнішньоекономічної діяльності, енергозбереження міської ради.

Спробувати себе у ролі екскурсовода рідним містом може кожен охочий: від школярів – до пенсіонерів. Головне – це нове, креативне сприйняття рідного міста та створення цікавих, нестандартних туристичних маршрутів. Переможці отримають грошові винагороду 5 тисяч гривень у кожній номінації, інформує Телеканал НТК.

Участь може взяли кожен охочий: від школярів – до пенсіонерів. Головне – це нове, креативне сприйняття рідного міста та створення цікавих, нестандартних туристичних маршрутів. Переможці отримають грошові винагороду 5 тисяч гривень у кожній номінації.

Категорії
Новини
Новини
Loading...