В Україні збільшать зарплату військовослужбовців

  Президент Петро Порошенко під час урочистостей з нагоди Дня Повітряних Сил заявив про збільшення грошового утримання військовослужбовців Збройних Сил України певних спеціальностей.  ...

 

Президент Петро Порошенко під час урочистостей з нагоди Дня Повітряних Сил заявив про збільшення грошового утримання військовослужбовців Збройних Сил України певних спеціальностей.

 

Нещодавно президент підписав зміни до Державного бюджету 2017 року, якими значно підвищено фінансування ЗСУ.

Інформує прес-служба Президента України.

«Це дає можливість нам сконцентрувати на ключових напрямках наші зусилля, спрямувати ресурси і резерви. Я доручив, і Міністр оборони мене щойно проінформував, що підписаний наказ, відповідно до якого буде збільшено грошове утримання військовослужбовців певних спеціальностей, які конче потребує сьогодні українська армія», – сказав Петро Порошенко.

За його словами, це стосується льотчиків, десантників, спецназівців, танкістів, в першу чергу механіків-водіїв, і інших напрямків, де на сьогоднішній день потрібна не лише чисельність, а й фахова підготовка і збільшення мотивації не лише моральної для якісного виконання обов’язків, покладених на військових державою.

«Крім того, прийнято рішення ще збільшити рівень грошового утримання, доплати військовослужбовців, які виконують військові обов’язки в зоні АТО. Я доручив підняти утримання на першій лінії до 10 тис. гривень на місяць, і підвищити утримання на другій лінії до 4,5 тис. гривень», – сказав Порошенко.

Категорії
Новини
Новини
Loading...