Роман Вірастюк: Україна потребує такого президента, як Олександр Шевченко

Відомий іванофранківський спортсмен, учасник Олімпійських ігор-1996 в Атланті, коментуючи відеовключення в Фейсбуці народного депутата України Олександра Шевченка з “Фестивалю Віадук-2017”, що днями відбувся в карпатській Ворохті,...

Відомий іванофранківський спортсмен, учасник Олімпійських ігор-1996 в Атланті, коментуючи відеовключення в Фейсбуці народного депутата України Олександра Шевченка з “Фестивалю Віадук-2017”, що днями відбувся в карпатській Ворохті, висловив думку, що нардеп був би добрим Президентом України.

“Ти кажеш – нам потрібно майбутнє! Кажеш – для України і для українців! Кажеш – нам потрібно розуміння! А нам потрібен такий Президент як Ти! Який буде думати за нас і Україну!” – прокоментував Роман Вірастюк.

В коментарі виданню “Фіртка” Роман Вірастюка підтвердив свою думку:

“Аналізуючи все зроблене Олександром, зроблене а не просто сказане і забуте – то чому б ні? Сильну особистість характеризують його вчинки! Лише одиниці у цьому житті здатні на знакові вчинки! Їх робитимуть одиниці – а тисячі будуть обговорювати хороші вони чи погані, але лиш обговорювати… Олександр – їх робить ! От мабуть і все…”

Відомо, що Олександр Шевченко в 2014 році двічі був обраним депутатом Верховної Ради України. Причому він єдиний був обраний до Українськго Парламенту в день виборів Президента України, 25 травня 2014 року, на дочасних виборах по Івано-Франківському мажоритарному виборчому округу №83, замість свободівця Олександра Сича, який склав мандат після вступу на посаду Віце-прем’єр-міністра України.

Цікаво, що в сесійній залі Верховної Ради Олександр Шевченко зайняв саме крісло Петра Порошенка, який звільнив його, ставши Президентом.

Нагадаємо, що Олександр Шевченко перед обранням нардепом був генеральним директором Туристичного комплексу “Буковель”. Проект Буковелю вважається найуспішнішою інвестицією в галузь туризму в новітній Україні, яка перетворила колись депресивне тупикове карпатське село Поляницю в “село мільйонерів”. Минулого року Буковель відвідало близько 2 мільйонів туристів (з яких близько 300 тисяч з-за кордону), що “залишили” в регіоні за найскромнішими оцінками щонайменше 5 мільярдів гривень, завдяки яким в регіоні створено близько 20 тисяч добре оплачуваних робочих місць, сплачуються податки та розвиваються малий бізнес та соціальна сфера.

Також Олександрові Шевченкові вдалося провести справжню “революцію” в галузі ремонту та будівництва доріг в Україні. Адже свого часу саме Буковель став справжнім полігоном, де під керівництвом О. Шевченка випробовувалися найновіші технології будівництва доріг, які зараз масово використовуються по всій Україні. Ці технології значно здешевили вартість доріг та дозволили виконувати ремонти з небаченим дотепер гарантійним терміном в 10 років. Ці технології вже зацікавили і європейських дорожників. 

На правах реклами.

Категорії
Новини
Новини
Loading...