Пацієнтка івано-франківського пологового будинку: “Який жах! Пліснява, іржа та сморід!”

Умови у місцевих лікарнях часто залишають невдоволеними хворих. Вдвічі прикріше, коли таке трапляється у пологових будинках. Франківка Ilona Bilichak поскаржилась у мережі на жахливі умови для...

Умови у місцевих лікарнях часто залишають невдоволеними хворих. Вдвічі прикріше, коли таке трапляється у пологових будинках.

Франківка Ilona Bilichak поскаржилась у мережі на жахливі умови для новонароджених у пологовому будинку нашого міста. Здавалось би, що саме у цьому медзакладі про чистоту та порядок мали б дбати найбільше, пише WestNews. 

“Так зустрічає новонароджених дітей Пологовий будинок в Івано- Франківську! Який жах! Пліснява, іржа та сморід!!! 40ка градусна задуха у палатах та байдуже ставлення персоналу до пацієнтів!!! Мені здається, що на такі умови не заслуговують навіть ЗЕКИ, не те що діти!!! Небезпечні для життя та здоров’я умови у пологовому! Дорогі батьки, дорогі жінки не мовчіть!!! Майте гідність та повагу до самих себе!!! Пишіть скарги, заяви і боріться з корупцією та байдужістю персоналу, особливо у таких закладах!!!!”, – пише обурена жінка.

 

 

 

 

Категорії
Новини
Новини
Loading...