На Прикарпатті планують створити ще дві об’єднані територіальні громади

В Івано-Франківській ОДА відбулося засідання регіональної робочої групи з підготовки перспективного плану формування території громад області. Учасники засідання обговорили пропозицію внесення змін до перспективного плану...

В Івано-Франківській ОДА відбулося засідання регіональної робочої групи з підготовки перспективного плану формування території громад області.

Учасники засідання обговорили пропозицію внесення змін до перспективного плану в частині вилучення зі складу Солотвинської ОТГ Богородчанського району Дзвиняцької, Космацької, Міжгірської, Росільнянської сільських рад.

Про це повідомляє відділ прес-служби Івано-Франківської обласної державної адміністрації.

Як наслідок, було запропоновано утворити окрему Дзвиняцької ОТГ Богородчанського району із центром у с. Дзвиняч. Члени регіональної робочої групи підтримали дане рішення одноголосно.

Опісля присутні заслухали інформацію про ситуацію, яка склалася у Тисменичанській ОТГ. Зокрема, йшлося про внесення змін до перспективного плану в частині перенесення адміністративного центру Тисменичанської ОТГ Надвірнянського району із с. Тисменичани у с. Перерісль. Також пропозиція передбачила утворення Переріслянської ОТГ з центром у с. Перерісль, до складу якої увійшли би Переріслянська, Волосівська, Гаврилівська, Фитьківська сільські ради. Позитивне рішення з цього приводу було прийнято одноголосно. 

Категорії
Новини
Новини
Loading...