Франківська плавчиня Марія Крестьянська не змогла переплисти Ла-Манш. ВІДЕО

Учора, 7 серпня, Україна спостерігала за прикарпатською плавчинею Марією Крестьянською, яка хотіла стати першою українкою в історії, якій вдалося переплисти Ла-Манш.   На жаль, плавчиню...

Учора, 7 серпня, Україна спостерігала за прикарпатською плавчинею Марією Крестьянською, яка хотіла стати першою українкою в історії, якій вдалося переплисти Ла-Манш. 

 На жаль, плавчиню витягнув з води до фінішу її екіпаж, бо помітив, що Марія не реагує на їхні слова.

Спортсменка прокоментувала свій заплив у Facebook. Написала, що протягом останніх двох годин бачила французькі скелі набаагто ближче і вже уявляла, коли ступить на сушу. Екіпаж з човна, який плив поруч, постійно спілкувався з Марією. В один момент вона перестала їх розуміти, думала, що вони говорять іспанською мовою. Це рання звістка сильного переохолодження та виснаження.  Рятувальники, побачивши, що плавчиня не реагує на їхні вказівки переплисти з іншого боку човна, вирішили витягнути її з води.

Марія написала, що вдячна їм і зовсім не жаліє, адже їй врятували життя. Спортсмена, який плив паралельно з нею, витягнули з води, по дорозі до лікарні він помер.

Категорії
Новини
Новини
Loading...