Завтра у Франківську прощатимуться з загиблим ветераном батальйону Донбас

На вихідними трагічно загинув ветеран батальйону Донбас та куратор програми реабілітації бійців “Творча криївка” Валентин Гонтар. “Дорогі друзі, побратими, посестри! З Віталіною узгодили такий порядок дій....
На вихідними трагічно загинув ветеран батальйону Донбас та куратор програми реабілітації бійців “Творча криївка” Валентин Гонтар.

“Дорогі друзі, побратими, посестри! З Віталіною узгодили такий порядок дій. Прощання з Прапором Валентин Гонтар на Майдані сьогодні, 8 серпня о 21:00 під стеллою. Опісля виїжджаємо на Франківськ”, – повідомила волонтер Natali Barska.

Прощальні заходи на Прикарпатті розпочнуться 9 серпня. О 13.00 год. у Франківську в Будинку скорботи відслужать панахиду. Ввечері тіло Валентина повезуть додому в Криворівню. Похорон  відбудеться 10 серпня в селі Криворівня. Час повідомлять пізніше.

Нагадаємо, доброволець батальйону “Донбас” Валентин Гонтар із позивним “Прапор” за нез’ясованих обставин загинув на перший день народження сина. Тіло чоловіка, що накрив собою гранату, знайшли неподалік Києва. Про це інфоромує “Україна молода”.

Категорії
Новини
Новини
Loading...